Over Nancy
 

Nancy heeft 30 jaar gewerkt in het HRM werkveld en ruim ervaring opgedaan als HR manager, consultant en interim manager. Zij kent organisaties en diverse sectoren 'van binnen uit' en spreekt de taal van teams, organisaties en leiders.

Zij is gespecialiseerd in het begeleiden van samenwerkingsvraagstukken tussen teams, leiders en HR professionals. Concreet gaat het dan om vragen rondom effectieve communicatie, conflict, samenwerking, leiderschapsontwikkeling en het vlottrekken van professionals, teams,  leidinggevenden en executives in lastige situaties. Zij werkt sinds 2001 als professioneel facilitator, teamcoach en psychosociaal therapeut. Zij is tevens docent aan een erkende HBO opleiding voor het opleiden van beroepscoaches.

Van Nancy wordt gezegd

dat ze een stevige, analytische en tegelijk empathische gesprekspartner is die jou of je team met complexe of 'beladen' vragen kan begeleiden. Zij spreekt de taal van de zaak én het hart tegelijkertijd. Ze is authentiek, onafhankelijk, respectvol, benoemt man en paard en zet je door haar manier van werken op een ander been. Dat gaat over de kern van de zaak en het is een ruimhartige spiegel als je serieus aan de slag wilt met jezelf of met je team.